Különleges események

Tökéletes Valentin nap!

Események

Nincs annál rosszabb, mint, amikor hosszú időn át gondolkozol és ötletelsz de nem jutsz sehova. Segítünk megkönnyíteni a döntést, mi megtaláljuk azt a forgatókönyvet, amellyel egy felejthetetlen élményben lesz részetek.

heart icon

Valentin nap

Ha a kedvesed nem csak egy csokival szeretnéd meglepni…

wedding icon

Lánykérés

Ötletesen, kreatívan és egyedien

calendar icon

Évforduló

Ne hagyd feledésbe merülni, tedd felejthetetlenné 

party icon

Romantikus este

Maradandó élmény a hétköznapokban

Motivációnk

Gondolhatnánk, hogy egy esemény megszervezése egyszerű dolog, viszont ez nagy tévedés. Be kell látnunk, hogy rohanó világban élünk…helyt kell állunk a munkahelyen, a magánéletünkben, törődnünk kell a családunkkal, párunkkal, gyermekeinkkel… összegezve: a teendőink listája szinte végtelen.

Mindezek mellett egy jól szervezett programot is hamar keresztbe húzhat egy váratlan történés vagy csak egy óvatlan pillanatban lebuktathatjuk a meglepetést.

Ezek ellenére mi hiszünk a csodákban! Éppen ezért, fő célunk, hogy a számotokra fontos események tökéletesen sikerüljenek.

Ti megálmodjátok, mi megvalósítjuk!

Vágyaitok és álmaitok szerint, minden apró részletet a helyére téve, megszervezzük a felejthetetlen élmémyt számotokra. Nektek csak egy feladatotok lesz, mégpedig megélni a pillanatot és örökre a szívetekbe zárni.

love2
love

Pillanatképek

love6
airballoon
love3
love5
love7
love4

Rólunk mondták

"Az évfordulónk tökéletes volt! A szervezők rugalmasak és segítőkészek voltak. Olyan remek ötleteket adtak, amikre mi nem is gondoltunk."

Kinga és Bálint

évfordulója

"A barátnőmnek szerettem volna egy meglepetés vacsorát, ezért fordultam a csapathoz. Párom nem sejtett semmit, végig titok maradt. Ez egyedül nem sikerült volna, ezért nagyon hálás vagyok a Valentine csapatának."

István

meglepetés vacsorája

"Tudtuk, hogy mit szeretnénk, de azt nem, hogy ezt a programot hol tudjuk elérni. Ezért a szervezők szakértelmére támaszkodtunk és egy felejthetetlen hétvége lett az eredménye. Köszönjük szépen!"

Nikolett és Martin

különleges hétvégéje

Valentin napi visszaszámlálás

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ne habozz! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Legyen szó Valentin napról vagy egy meghitt eseményről, szívesen állunk rendelkezésedre.

Elérhetőség

 

Valentine Rendezvényszervező Kft.

5600 Békéscsaba, Demó utca 42.

+36 30 987 6543

valentine@példa.hu